Hakkımızda

A.K.B TURİZM,  tescilli bir markadır. Firm. Acente ünvanımız A.K.B TURİZM. Markamızın yurtiçindeki villa ve bungalov kiralama sektöründe direkt satış portalı olarak kullandığı web adresi https://akbtravel.com/ internet sitesidir. Türkiye'nin birçok tatil yöresinden özenle seçilmiş, tatil amaçlı kiralık villa, daire, bungalov sunan sayfamız, 2015 yılından beri faaldir.

Acentemiz sadece yurtiçinde değil yurtdışında Orta Avrupa olmak üzere Rusya ve Azerbaycan dahil birçok ülkede faaliyet gösteren turizm acenteleri ile ortak çalışmaktadır ve ülkemize yabancı turist gelmesine vesile olmaktadır.

A.K.B TURİZM merkez ofisi Adapazarı/Sakarya semtinde yer almaktadır.  İletişim bilgilerimize yukarıdaki menüden ulaşabilirsiniz.

A.K.B TURİZM, sektörün ilki olarak, en geniş çalışma alanı ve ekibi ve özenle seçilmiş portföyüyle Türkiye'nin kurumsal, villa ve bungalov kiralama portalıdır.

DEPOZİTO ÖDEMESİ

1) Rezervasyon için konaklama bedeli ödendikten sonra  ilgili kişiye veya ev sahibine depozito ödemesi yapılmalıdır. Depozito ödemesi alınmadan rezervasyon tamamlanmamaktadır. Depozito ödemesi rezervasyon bedeli ödendikten sonra aynı gün içerisinde yapılmalıdır. Aksi halde kapora olarak ödenen tutar yanacaktır. Villadan çıkışta ev sahibi ya da ilgili kişi tarafından yapılacak kontrolde eğer bir hasar varsa, A.K.B TURİZM seyahat acentası'nın bu hasar ücretini müşteriden talep etme hakkı saklıdır. Eğer zarar yok ise depozito hemen müşteriye iade edilecektir .Ödeme açıklaması olarak sadece İSİM SOYİSİM DEPOZİTO ÖDEMESİ yazmanız gerekmektedir !