Hizmet Koşulları

Gran Evin Travel Agency, kullanıcılarına seyahat, konaklama (oteller, tatil köyleri, vb.), gezi yerleri ve tüm seyahat hizmetleri hakkındaki tecrübelerini paylaşabildikleri bir platform sunan bir  arama motorudur.

1. Hizmet Kapsamı

1.1. Bu hüküm ve koşullar zaman zaman değişikliklere tabidir ve doğrudan ya da dolaylı olarak (yani üçüncü şahıslar aracılığıyla) internet, mobil cihazlar, e-posta veya telefon ile sağlanan tüm hizmetlerimiz için geçerlir.

1.2. Web sitemizi kullanarak bu şart ve koşulları, buna ek olarak gizlilik politikasını, ayrıca çerezler politikasını okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi teyit etmiş olursunuz.
 

2. Hizmetler ve Sözleşme

2.1. Gran Evin Travel Agency web sitesinde, Gran Evin Travel Agency sistemi üzerinden üçüncü parti hizmetleri karşılaştırmak mümkündür.

2.2. Ayrıca bazı oteller için, kullanıcıların otelin rezervasyon sitelerine doğrudan bağlantı yoluyla seçili otelde rezervasyon yapma imkanı vardır (üçüncü şahıslar) Sonuç olarak, rezervasyon Gran Evin Travel Agency sitelerinde değil doğrudan otelin rezervasyon sitesinde yapılacaktır. Bu gibi durumlarda, Gran Evin Travel Agency kullanıcı için seyahat operatörü veya sözleşmesel taraf değil, sadece üçüncü şahsın otel rezervasyon sitesine teknik bağlantı sağlayan bir acentadır. Üçüncü şahsın websitesinde rezervasyon yaparak, kullanıcılar bu rezervasyon sitesinin şart ve koşullarına bağlı olacaklarını kabul etmektedir. Bu şartlar ve koşullar, üçüncü şahsın websitesinde görüntülenebilir. Üçüncü şahsın websitesinde bir rezervasyon yapıldığında, rezervasyon sitesi ile kullanıcı arasında bir sözleşme yapılır; ve bu nedenle kullanıcı ve Gran Evin Travel Agency arasında hiçbir sözleşme yapılmaz. Gran Evin Travel Agency , otelin rezervasyonuna sözleşmesel bir taraf değildir ve kullanıcının otel rezervasyonu altındaki her bir iddiasıFoma Travel Agencye karşı değil üçüncü şahsa (rezervasyon sitesine) karşı ileri sürülecektir.

2.3. Bu anlaşma otel ve kullanıcılar arasındaki diğer anlaşmaları etkilemez.

Hizmet Sözleşmesi

I- ÖDEMELER Kayıt anında hizmet bedelinin en az %50’ sini Gran Evin Travel Agency talep etmektedir. Talep edilen ödeme gerçekleştirilmeden rezervasyon tamamlanamamaktadır. Toplam konaklama bedelinin tamamını rezervasyon anında peşin ödeme olarak yapılmak istenirse %20 indirim hakkı müşterinin mevcuttur. Anılan süreler içinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilir.